Sammenlign lån Rentefrie lån

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Rentefrie lån

Rentefrie lån er ikke alltid like lett å få tak i, og det er nok mange som ikke vet helt hva det er eller at det i det hele tatt eksisterer. Et rentefritt lån er et lån uten renter, eller delvis uten renter.

Tilbud til nye kunder

Noen banker gjennomfører innimellom kampanjer der de tilbyr rentefrie lån til nye kunder. Det er som regel kun snakk om et mindre beløp, ca. 1000 – 10.000 kroner, og det er allikevel ikke helt gratis. Ofte er det ulike gebyrer knyttet til lånet, som for eksempel etableringsgebyr og termingebyr. Det er derfor viktig å lese betingelsene nøye før du tar opp et lån som markedsføres som rentefritt, slik at du er klar over eventuelle utgifter som kommer i tillegg til lånesummen.

Rentefrie perioder

Noen tilbyr lån som er rentefrie i enkelte perioder, ofte i starten av låneperioden. Da får du et visst antall dager uten rente, slik at du kan velge å betale ned hele lånet innenfor denne perioden, eller bare spare litt penger på en rentefri periode. Kredittkort er et eksempel på en lånemetode som tilbyr en slik rentefri periode, ofte ca. 30 - 45 dager. I denne perioden blir det ikke lagt på noen rente, hvilket betyr at dersom du betaler før denne perioden er over, slipper du rente fullstendig. Dette er et supert alternativ dersom du vet du snart får inn penger til å betale lånesummen med en gang!

Fokuslån

Fokuslån er et eksempel på en side som tilbyr en rentefri periode. Der kan du låne mellom 10.000 – 75.000 kroner, der du kan velge å betale det ned på 24 - 80 måneder eller betale hele lånet med en gang dersom du ønsker det. De tilbyr som sagt en periode på enten 30, 60 eller 90 dager helt uten gebyrer og renter! Du kan få svar allerede etter en time og få pengene allerede dagen etter, og du kan bruke pengene på hva du vil og trenger ikke å stille opp noen sikkerhet.

Et alternativ til boliglån

Noen firmaer har begynt å tilby et alternativ til boliglån, som er helt rentefritt. Dette foregår ved at firmaet kjøper en del av boligen, og deretter betaler du en viss sum til firmaet i måneden, helt til du eier hele boligen selv. Jo større andel av boligen du eier, jo mer av det månedlige beløpet går til nedbetalingen av boligen. På denne måten slipper du å tenke på renter, og du kan kjenne deg tryggere og vet hva du kan forvente. Det er ofte billigere å gjøre det på denne måten enn å ta opp et ordinært boliglån, fordi firmaet kan stille med større kapital og dermed gjøre at lånet blir mindre risikabelt.

Forutsigbarhet uten renter

Dersom du kun trenger en liten sum penger, så kan det være gunstig å benytte seg av tilbudene om rentefrie lån som tilbys til nye kunder da dette ofte er billigere enn lån med renter. Boliglån uten renter er også verdt å vurdere for de som ønsker et billigere alternativ og større forutsigbarhet.

Populære rentefrie lån

Sammenlign lån i vår liste av norske aktører. Listen blir jevnlig oppdatert i form av tillagte aktører. Velg ønsket lånebeløp og nedbetalingstid så svarer långiverne deg med et låneforslag som du kan velge enten å godkjenne eller avstå fra.

LånetilbydereLån opptilMinste alderRenteEks. eff.RenteVurdering
Ferratum
Kassekreditt
Mer informasjon
30 000 kr21 år0%
For nye kunder
20 000,- o/1 år
Eff.rente 258,02%
Totalt: 33 550,-
Ferratum Fleksikreditt:
Uttaksavgift 12,5%
Månedsrente 8,5%
3.2 star3.2 star3.2 star3.2 star3.2 star3.2 star
Annonselenke
Låneinformasjon om Ferratum
  • Grunnleggende vilkår før lån
  • Du må ha fylt 21 år
  • Du må ha BankID
  • Norsk adresse
  • Registrert likning
  • Norsk telefonnummer
Utbetaling på dagen Lån opptil 30 000 kr Gebyrfri betalingsutsettelse
Termingebyr: 0 kr Etableringsgebyr: 0 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Bisnode
Utbetaling

Hvor raskt får jeg utbetalt pengene?

Pengene ovefører Ferratum Bank til din konto samme dag, eller senest neste virkedag.