Låne penger - alle lånebeløp

Hvilket beløp ønsker du låne og hva får det koste? Hvor lang nedbetalingstid gjelder og hvilke krav har de på deg som skal låne penger? Må du være norsk statsborger og må du ha fast jobb? Her får du en grei oversikt over hva lånet koster hos de forskjellige lånetilbyderne og hvilke vilkår som gjelder.

Når du skal søke om lån, uansett om det er forbrukslån, boliglån, smålån eller smslån er det smart å søke om flere tilbud og sammenligne disse slik at du får et lån som er tilpasset nettopp din økonomi. Men det kan være tidkrevende og forvirrende å lete opp alle selv og ta kontakt med hver enkelt. Her gir vi deg derfor en grei oversikt over alle lånebeløp som lånegiverne tilbyr, fra 1000 kr opp til 500 000 kr og hva det koster per måned etter hvor lang nedbetalingstid du velger. Her kan du også se hvordan andre har vurdert tilbudet etter popularitet i antall stjerner.

Tips! Jo mindre forbrukslånet er, jo mer betyr etableringsgebyret for totalen, så ta med dette i vurderingen og om du skal låne et mindre beløp.

For å filtrere listen på hver lånebeløp endrer du bare lånebeløp eller nedbetalingstiden. Å be om lånetilbud er gratis, og du får svar innen kort tid, ofte umiddelbart etter at du har sendt inn dine opplysninger. Ditt beste lån er bare noen klikk unna!

‣︎