Lån til oppussing

Motene endres, fargene som en gang var inn er nå på vei ut, og tapetet med de store mønstrene må nå vike for roligere og mer dempede mønstre. Ønsker du å pusse opp stuen, eller trenger kjøkkenet et løft? Å spare til oppussing tar tid. Tid du heller kan bruke til å sitte ned og nyte ditt nyoppussede hjem eller invitere til en grillfest med familie og venner på sommerens splitter nye og flotte terrasse. Eller vil du gi boligen din et ansiktsløft med en ny og moderne inngangsdør? Valget er ditt, men et lån kan hjelpe deg på veien.

Ved oppussing og modernisering vil du umiddelbart også få en verdiøkning av boligen din som på sikt er en meget god investering. Om du ikke har spart opp alle pengene du trenger, kan et lån være en del av denne investeringen i ditt hjem. Mange banker tilbyr gunstige forbrukslån, og mange gir også mulighet for lån uten sikkerhet.

Forbrukslån

Oppussing

Hvis du ønsker litt ekstra penger til oppussingen kan du ta opp et forbrukslån: Dette er lån man får uten å stille til sikkerhet i eiendeler. Et hus- eller billån vil ha denne eiendelen som pant for lånet, men dette trengs ikke for forbrukslån. Forbrukslån er tilgjengelig for både mindre og større beløp, fra 5 000 kr til 500 000 kr. Nedbetalingstid er vanligvis 1 – 15 år.

Lånets betingelser, rente og nedbetalingstid vil være avhengig av hvilken bank du låner fra. Derfor er det viktig å søke rundt og sammenligne forskjellige alternativer før et endelig valg blir tatt. På kredittnett.com kan du sammenligne ulike utlånere og finne det beste alternativet for deg. Likt for alle er at lånet vil gi deg muligheten for å realisere dine oppussingsdrømmer, uten å måtte spare opp i mange år. Aktørene som tilbyr forbrukslån kan ha diverse søkekrav, i tillegg til en kredittsjekk. Forskjellen kan være store, men vanlige krav kan handle om alder og inntekt.

Du har mange alternativer når du trenger litt ekstra penger til oppussingen: Er det snakk om et mindre beløp som må betales før du har pengene på konto selv, kan enkelt bruk av et kredittkort for betaling gi deg det du måtte trenge. Du har også mulighet for å ta opp et smålån på beløp fra 1 000 kr til 20 000 kr, som er et lån med kortere nedbetalingstid og fast pris. Men om det er et større beløp du trenger for å realisere din oppussingsdrøm, er nok et forbrukslån det beste alternativet.

‣︎