Annonselenke

Zmarta

Zmarta
Lånebeløp5000 - 500000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente5.99 - 26.90 %
KredittsjekkExperian
Etableringsgerbyr950 KR
Terminsgebyr 45 KR

Eks. eff. rente: 18,44 % - 65 000,- o/5 år, Totalt: 96 541,-

Tilbud fra flere bankerLån opptil 500000 krSignere med BankID
Annonselenke

Hvem er Zmarta?

Det finnes heldigvis låneformidlere som gjør grovarbeidet for oss når vi må ut på markedet for å søke om et lån. Zmarta er en av dem. Dette er en helt ny finansaktør som sammenligner banker og hjelper deg til å komme frem til hvem som kan gi deg de beste lånevilkårene. Smart, ikke sant?

Lar bankene konkurrere om deg

Det er bare noen få år siden at det var utenkelig at man kunne la en låneformidler samle inn data og sende ut søknaden din til flere aktører på markedet. Heldigvis finnes det altså slike tjenester i dag, slik som Zmarta, som faktisk hjelper deg til å finne det beste lånet som er skreddersydd for dine behov. Søknadsprosessen er enkel, men også helt kostnadsfri og uforpliktende. Zmarta lar bankene konkurrere om akkurat deg.

Ingen nykomling

Selv om Zmarta og tjenesten er ny, så er det ingen nykomling i finansmarkedet vi snakker om her. Bak selskapet står det erfarne folk, som har jobbet i landets største banker tidligere og som vet hva kundene har savnet. Zmarta Group har til sammen 17 års erfaring med utlån av penger og vet derfor godt hva kundene forventer i 2016. Hvis du velger Zmarta vil du derfor ha en høy kompetanse som veileder deg gjennom låneprosessen hvis du synes valget blir for vanskelig selv. Er du heldig vil du til slutt sitte igjen med mange gode tilbud.

Lån og refinansiering

Hos Zmarta kan du søke om lån fra 10.000 og opp til 500.000 kroner, helt uten sikkerhet. Det betyr at du kan refinansiere gamle lån for å spare penger, eller ta opp et nytt lån for å pusse opp hjemmet ditt eller oppfylle en drøm du kanskje har hatt lenge, men som du dessverre ikke har hatt råd til. Med en lav rente gjennom Zmarta kan du nå oppfylle det meste, takket være lave månedlige kostnader.

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: 00:00 - 24:00
Lørdag: 00:00 - 24:00
Søndag: 00:00 - 24:00
webb
Tele815 03 807
Mailinfo@zmarta.no
AdresseCentum Finans AS
Filipstad brygge 1
0252 Oslo

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Zmarta tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: 1-5 bankdager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Zmarta får du lånerente 5.99 - 26.90 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎