Sammenlign lån Långivere WebFinance

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

WebFinance

WebFinance

100% trygg tjenesteLån opptil 500 000 krSignere med BankID
Lånerente: 6,99 - 26,90%
Termingebyr: 0-70 kr Etableringsgebyr: 0-950 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Experian
WebFinance får 5 av 5
Annonselenke

Hvem er WebFinance?

WebFinance er en tjeneste på nett der du kan velge mellom ulike finansieringstjenester. Nettsiden er eid av LeadsPartner AS, og de har vært aktive i over to år.

Hvordan fungerer det?

WebFinance er veldig enkelt å bruke – alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema på siden deres, se om du får et eventuelt tilbud om lån og deretter svare om du vil akseptere tilbudet eller ikke. De tilbyr altså et alternativ der du kan sende inn en søknad og få tilbud om lån fra flere ulike tjenester. WebFinance får penger fra disse tjenestene ved å formidle søknaden videre, så hvilket tilbud du eventuelt velger å akseptere har ingenting å si for dem. Deres samarbeidspartnere og bankene de videreformidler informasjon til står oppført på siden deres.

Lån penger til akkurat det du vil

Du kan søke om lån på WebFinance fra 5000 - 500.000, og dette lånet er helt uten sikkerhet. Du behøver altså ikke stille noen eiendeler eller eiendommer opp som sikkerhet. Du sender inn en søknad direkte fra deres hjemmeside, og du får svar ganske raskt. Skjemaet er enkelt å bruke og setter i gang et søk hos flere banker. Dersom lånet blir innvilget og du velger å godta vilkårene, kan du signere med bank-ID, og dermed er det en kort vei fra å søke til pengene står på kontoen.

Selve hjemmesiden

Hjemmesiden er veldig enkel, og det er ikke oppgitt masse unødvendig informasjon. All nødvendig informasjon er derimot med, og det finnes også et kontaktskjema nederst dersom du ønsker ytterligere informasjon. Nederst finnes også opplysninger i forhold til deres personvern. De oppgir i tillegg til dette en e-postadresse, et eksempel på lån med rente og totalsum, og opplyser om at de tilbyr e-faktura og trekkdato for denne.

Forbrukslånet

De tilbyr forbrukslån med en rente på 7,9 % - 22,25 %, og du kan betale ned dette på 1 - 15 år. Når du søker så kan det hende at du kan få tilbud om et høyere beløp enn det du har oppgitt dersom dette er aktuelt, og også at du kun kvalifiserer til et lavere lån. Da kan du eventuelt velge hvordan du vil gå videre.

Rangert WebFinance
3.0 star3.0 star3.0 star3.0 star3.0 star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt 18 år
  • Årsinntekt over 120 000 kr

WebFinance tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen 1-5 virkedager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos WebFinance får du lånerente 6,99 - 26,90%

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.