Annonselenke

Santander Consumer Bank

Santander
Lånebeløp30000 - 400000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente8.70 - 16.25 %
KredittsjekkExperian
Etableringsgerbyr950 KR
Terminsgebyr 30 KR

Eks. eff. rente: 15,61 % - nominell rente 13,58 %, 125 000 kr o/ 3 år. Kostnad 30 932 kr. Totalt 155 932 kr.

100% trygg tjenesteLån opptil 400000 krSignere med BankID
Annonselenke

Hvem er Santander?

Få i Norge vet at Santander også er en av verdens største finansinstitusjoner. I Norge ble de først kjent som ledende på billån, men i dag har banken et mye større produktspekter enn som så. Spesielt kan vi nevne kredittkortet, som har blitt kåret til markedets beste mange år på rad. Men vi skal her gjennomgå alt hva Santander i dag tilbyr oss nordmenn.

Størst på billån

Santander er fortsatt størst på billån i Norge, spesielt fordi de har lokale avtaler med mange tusen bilforhandlere, men også fordi de faktisk har et av de aller billigste lånene på markedet. Samtidig finansierer de også flere leasingavtaler for større bedrifter, samt for privatmarkedet. Santander er totalt en av Europas største banker og derfor kan de gi oss nordmenn gode vilkår på både billån og kredittkort. Velger du å bli kunde hos Santander, vil du derfor alltid være trygg på at du får den hjelp du trenger og de beste vilkårene på markedet til enhver tid.

Lån til de du trenger, når du trenger det

I tillegg til å finansiere alle mulige kjøretøy, som biler, husvogn og båt, tilbyr Santander også ulike forbrukslån til ulike formål. Hva du skal bruke pengene på er ikke så nøye, men det du bør vite er at Santander har gode vilkår på denne type lån – rett og slett fordi volumet deres er så høyt på verdensbasis. I tillegg til å tilby lån, har de også en sparekonto som ligger helt i toppen av hva man kan få av rente i Norge i dag. Mange har derfor både lånet og sparekontoen sin hos Santander, men banken tilbyr ikke boliglån, dessverre.

Santander er stolt sponsor av Formel 1 teamet Scuderia Ferrari og arrangerer mange konkurranser i løpet av året, hvor uttrukne kunder får oppleve herlige opplevelser med familie og venner.

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: Stengt
webb
Tele21 08 30 00
Mailkundeservice@santander.no
AdresseSantander Consumer Bank AS
Strandvn. 18 / P.O Box 177
N-1325 Lysaker

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Santander tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: 1 - 2 virkedager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Santander får du lånerente 8.70 - 16.25 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎