Annonselenke

Polar Lån

Polar Lån
Lånebeløp10000 - 100000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente6.90 - 22.25 %
KredittsjekkBisnode, Experian
Etableringsgerbyr950 KR
Terminsgebyr 70 KR

Eks. eff. rente: 15,8 % - 65 000,- o/5 år, Totalt: 92 354,-

Fast lav renteLån opptil 100000 krFleksibel nedbetaling
Annonselenke

Hvem er Polar Lån?

Polar Lån er et godt alternativ dersom du ønsker å søke om lån raskt og sikkert, og så billig som mulig. Det tilkommer ingen skjulte avgifter, og tjenesten er helt gratis og uforpliktende å bruke.

Enkelt å søke

Polar Lån har en enkel og oversiktlig hjemmeside, med diverse informasjonen tilgjengelig med en gang du kommer inn på siden. Her kan du raskt taste inn hvor mye du ønsker å låne, alt fra 10.000-100.000, og hvor lang tid du tror du trenger på å betale ned lånet. Du kan bruke fra 1-15 år på å betale ned lånet, hvilket er ganske standard for slike sider.

Fast lav rente

Polar Lån reklamerer med at de har en fast lav rente fra 6,9 %, hvilket er ganske bra for et slikt lån. Deres effektive rente er fra 7,9 % - 22,25, men gjennomsnittlig så ligger den på 11 %. I tillegg til dette tilkommer et etableringsgebyr på 1 %. Dette er en ganske god rente sammenlignet med andre på markedet, og absolutt verdt å vurdere!

Rask utbetaling

Du kan låne penger allerede samme dag på deres hjemmeside, og du får som regel svar enten i løpet av dagen eller eventuelt neste dag. Dersom søknaden blir innvilget, så utbetales pengene raskt til den oppgitte bankkontoen, og du ha pengene allerede i løpet av 1 - 3 virkedager.

Oversiktlig

Hjemmesiden er veldig oversiktlig og enkel å navigere seg rundt på. All informasjon rundt lånet og relatert informasjon står tydelig og klart, og deres viktigste vilkår og betingelser står listet nederst på siden sammen med en link til de fullstendige vilkårene. Det er også oppgitt eksempler på hva du kan låne penger til, og supportmuligheter og åpningstider står nederst på siden.

Trygt

Polar Lån krypterer all informasjonen du oppgir, og tar kontakt med ulike långivere slik at du slipper å gjøre det selv. Du får deretter ulike tilbud som du selv kan vurdere og eventuelt velge å godta. Dersom du gjør dette så er det bare å signere det du skal og sende dette rett til långiveren. Hele denne prosessen er helt gratis, alle kostnader blir oppgitt, og du kan velge å betale tilbake lånebeløpet akkurat når du vil.

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: -
webb
Tele
Mailsupport@polarlaan.com
AdressePolar Lån
Inge Lehmannsgade 10, 7
DK-8000 Århus C.

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Polar Lån tar en kredittsjekk på deg via Bisnode, Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: 1 - 3 virkedager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Polar Lån får du lånerente 6.90 - 22.25 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎