Annonselenke

Pengi

Pengi
Lånebeløp5000 - 500000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente6.99 - 26.90 %
KredittsjekkExperian
Etableringsgerbyr950 KR
Terminsgebyr 0 KR

Eks. eff. rente: 16,6 % - 65 000,- o/5 år, Totalt: 93 730,-

Tilbud fra flere bankerLån opptil 500000 krSignere med BankID
Annonselenke

Hvem er Pengi?

Det dukker stadig opp nye utlånere og banker her i landet, og det å få oversikt over hvem som faktisk tilbyr hva til hvilken pris og rente er vanskelig i seg selv. Du skal jo bruke tiden på det som virkelig betyr noe, nemlig å finne ut hva du skal bruke pengene på. Pengi er en låneformidler som sender din lånesøknad til hele 12 aktører på markedet og innhenter unike tilbud til deg. Det kaller vi god service! Ikke rart Pengi kaller seg for låne-butleren!

Slik fungerer tjenesten

Pengi har en god og brukervennlig hjemmeside hvor du enkelt kan navigere deg frem og tilbake i menyen. Du finner raskt frem til lånesøknadsskjemaet øverst i denne menyen. Det er her du kan fylle inn info om hvor mye du trenger og blant annet hvordan din personlige økonomi er i dag. Det er derfor alltid greit å sitte med fjorårets selvangivelse foran seg når man skal søke om et lån, uansett hvilken tjeneste man velger å bruke, slik at søknaden kan leveres raskest mulig. Når du så har fylt ut det som trengs for å vurdere søknaden, sendes så denne videre til 12 ulike banker, som igjen sender tilbudene sine tilbake til deg. Nå kan du enkelt sammenligne hvem som har gitt deg de beste vilkårene.

Lån opptil 500.000 uten sikkerhet

Å ha flere gode partnere er alltid lønnsomt og det er liten tvil om at Pengi har samlet sammen gode samarbeidspartnere, slik at du til slutt skal få det beste lånet. Det som i virkeligheten skjer er jo at bankene konkurrerer om å få deg som sin kunde og forsøker derfor å gi et lån med så best mulig vilkår som mulig. Det er helt gratis å søke lån gjennom Pengi og skulle du føle for å avslå tilbudene dine, er dette helt uten konsekvenser og opp til deg. Dette betyr at søknaden din er helt uforpliktende. Hos Pengi kan du søke 12 banker om et lån uten sikkerhet opptil hele 500.000 kroner!

Kundeservice

åpenMandag - Fredag:
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
webb
Tele
Mailinfo@pengi.no
AdresseFirstborn NUF
Cort Adelers Gate 16
0254 Oslo

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Pengi tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: Innen 3 virkedager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Pengi får du lånerente 6.99 - 26.90 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎