Annonselenke

Nordiclån

Nordiclån
Lånebeløp10000 - 50000 kr
Løptid1 - 6 år
Rente8.40 - 21.60 %
KredittsjekkBisnode
Etableringsgerbyr695 KR
Terminsgebyr 45 KR

Eks. eff. rente: 26,24 % - 25 000,- o/5 år, Kostnad: 17 716,-, Totalt: 42 716,-. Nordiclån foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg. Eksemplet er beregnet ut ifra at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Lav rente fra 8,73 %Lån opptil 50000 krFleksibel nedbetaling
Annonselenke

Hvem er Nordiclån?

Leasy er kjent for å finansiere elektriske artikler som ofte koster mye penger, men de tilbyr også helt spesielle lån til lav rente. Ta derfor en nærmere titt på Nordiclån, som tilbyr deg å få låne opptil 50.000 kroner med gode vilkår og lave kostnader.

Når du trenger ekstra å rutte med

Du har sikkert lest om og blitt fortalt at små lån er dyre og derfor bør unngås. Slike dyre overraskelser får du ikke hos Nordiclån. De tilbyr forbrukslån med fast månedlig ytelse, som gjør at du får ekstra å rutte med når du virkelig trenger det. Hos Nordiclån er det enkelt å søke om lån direkte på hjemmesiden og svar får du samme dag – gjerne rett etter at søknaden din er levert. Det meste foregår automatisk, slik at du ikke trenger å være i kontakt med noen kundebehandlere i det hele tatt hvis du ønsker det. Spørsmål om hva pengene skal brukes til får du heller ikke, selv om mange foretrekker å snakke med en saksbehandler for å finne ut mest mulig om vilkårene.

Bestem hvor mye du vil betale

Så hva gjør egentlig Nordiclån så spesielt? Jo, først og fremst er det nedbetalingsplanen som er helt eksepsjonell og fleksibel. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å betale ned hver måned. På denne måten tar du kontroll over din økonomiske situasjon, slik at du en måned kan betale ekstra og en annen måned betaler inn et minimumsbeløp som er avtalt på forhånd. Du vil altså få en forutsigbar økonomisk hverdag.

Hvem får innvilget et Nordiclån?

Alle som har fylt 20 år og som har en fast inntekt kan få innvilget et forbrukslån fra Nordiclån. I tillegg må du ha vært folkeregistrert i Norge i minst to år og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Kundeservice

åpenMandag - Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 16:00
webb
Tele0 75 75
Mailinfo@nordiclan.no
AdresseNordiclån i Samarbete med Thorn
Grensesvingen 9
0661 Oslo

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Nordiclån tar en kredittsjekk på deg via Bisnode.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: 14 - 24 timer.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Nordiclån får du lånerente 8.40 - 21.60 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎