Sammenlign lån Långivere LoanButler

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

LoanButler

LoanButler

Lån uten krav til sikkerhetLån opptil 500 000 krOpptil 16 unike tilbud
Lånerente: 6,99 - 26,90%
Termingebyr: 45 kr Etableringsgebyr: 950 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Experian
LoanButler får 5 av 5
Annonselenke

Hvem er LoanButler?

LoanButler er en norsk bedrift med kontor i Oslo. Deres tjenester tilbys på nett og det er helt gratis å benytte seg av deres ekspertise.

Tilbud fra ulike banker

Når du søker lån på deres hjemmeside, så sendes informasjonen du oppgir videre slik at de kan vise frem tilbud fra hele 16 banker. Du forplikter deg ikke til noe som helst ved å søke gjennom deres side, og det koster heller ingenting. Etter du har fått tilbudene så kan du bla deg gjennom, og finne det som passer best og har best rente og vilkår. De kan tilby renter som starter på 6,99 %, hvilket er veldig bra.

Fleksibelt

Du kan selv bestemme hvor mye du ønsker og låne, og kan oppgi en sum mellom 5.000 - 50.000. Du kan også skrive inn hvor lang tid du vil bruke på å betale ned lånet, alt fra 1 - 15 år, og du får da informasjon om hvor mye lånet eventuelt vil koste basert på informasjonen du har oppgitt.

Enkelt og raskt

Du kan benytte bank-ID, hvilket innebærer at hele prosessen er både rask og trygg. All informasjonen du oppgir blir kryptert med SSL-kryptering, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at sensitiv informasjon skal komme på avveie.

Muligheten for å kunne bruke bank-ID betyr også at dersom du bestemmer deg for at du vil ta opp et av lånene som tilbys, så kan du signere der og da. Dette innebærer at avtalen kan inngås med en gang, og utbetalingen vil skje ganske raskt etter dette.

Vilkår for å søke

For å søke lån hos LoanButler må du være over 18 år, ha en årsinntekt på minst 120.000, ikke ha noen betalingsanmerkninger, og du må ha betalt skatt til Norge i over 3 år.

Et godt alternativ

LoanButler er bra dersom du ønsker å sammenligne ulike banker og betingelsene de tilbyr, uten å måtte klikke deg inn på alle bankenes hjemmesider og søke og sammenligne selv. Hjemmesiden er enkel og oversiktlig, og det er lett å se hvor du skal henvende deg dersom du lurer på noe.

Rangert Loanbutler
2.6 star2.6 star2.6 star2.6 star2.6 star2.6 star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt 18 år
  • Årsinntekt over 120 000 kr
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Være lignet/skattet til Norge i over 3 år

LoanButler tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen 1-5 bankdager (om du velger BankID: 1-3 dager)

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos LoanButler får du lånerente 6,99 - 26,90%

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.