Annonselenke

Lendo

Lendo
Lånebeløp10000 - 600000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente4.90 - 23.44 %
KredittsjekkExperian
Etableringsgerbyr0 - 1990 KR
Terminsgebyr 0 - 45 KR

Eks. eff. rente: 11,19 % - 130 000 kr o/ 5 år. Kostnad 37 988 kr. Totalt 167 988 kr.

Bankene kjemper om degVelg lånet som passer deg bestGratis og uforpliktende oversikt
Annonselenke

Hvem er Lendo?

Du kjenner sikkert igjen navnet Lendo fra ulike TV-reklamer. Lendo har vokst seg til å bli en av Norges ledende låneformidlere. Du trenger kun å fylle ut en søknad om lån, Lendo tar seg av resten. De sender søknaden til sine samarbeidspartnere, slik at de kan konkurrere om deg og komme opp med de beste vilkårene. Lendo har noen av de mest betrodde utlånerne som sine samarbeidspartnere i Norge, slik at du vet alltid at alt går trygt for seg underveis.

Hele 10 banker skal konkurrere om deg!

Når du sender inn din søknad hos Lendo, som selvfølgelig gjøres online, så sendes søknaden videre til hele 10 forskjellige banker. Det er jo ingen som ønsker å tape deg som potensiell kunde, og på grunn av dette får du alltid de beste tilbudene tilbake. Når disse er mottatt kan du selv velge hvilket du vil ha – men er du fortsatt i tvil kan Lendo selv anbefale hvem som passer deg best og ikke minst vise deg hvilket som er billigst. Du ønsker jo de beste vilkårene og det rimeligste lånet. Har du spørsmål underveis har også Lendo en stor kundeserviceavdeling som svarer på dine spørsmål, både på epost og via telefon hvis du foretrekker å snakke med noen.

Alle typer lån

Fordelen med Lendo er at de formidler alle type lån, det vil si boliglån, forbrukslån, billån og andre typer lån som oppfyller dine krav. Selv om lånespekteret er stort og det er et stort antall banker som skal behandle din søknad, så vil du som regel faktisk få svar samme dag som du sendte inn søknaden din. Hvis ikke alle rekker å svare samme dag, vil du uansett ha alle svarene foran deg dagen etter. Å søke lån hos Lendo er altså brukervennlig, raskt og enkelt, samtidig som du kan spare mye penger ved å la flere banker konkurrere om deg.

Kundeservice

åpenMandag - Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
webb
Tele22 00 70 70
Mailkundeservice@lendo.no
AdresseLendo AS
Grensen 5 /7
0159 Oslo

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Lendo tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: 1 - 5 bankdager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Lendo får du lånerente 4.90 - 23.44 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎