Annonselenke

L´easy

Leasy
Lånebeløp10000 - 50000 kr
Løptid1 - 6 år
Rente9.48 - 21.60 %
KredittsjekkBisnode
Etableringsgerbyr695 KR
Terminsgebyr 45 KR

Eks. eff. rente: 26,24 % - 25 000,- o/5 år, Kostnad: 17 716,-, Totalt: 42 716,-. Leasy foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg. Eksemplet er beregnet ut ifra at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Valgfri nedbetalingLån opptil 50000 krSignere med BankID
Annonselenke

Hvem er Leasy?

Leasy er den som fikser så du kan få alt av nytt elektronisk utstyr, selv om du ikke har penger til det akkurat nå. Hvordan gjør de det? Jo, du får selvfølgelig kreditt og betaler ned et månedlig beløp som er tilpasset din privatøkonomi. Enklere enn Leasy blir det ikke!

Datamaskiner og mobiltelefoner

Hvis PC-en bryter sammen eller mobiltelefonen slutter å virke, er det dyrt å gå til innkjøp av nytt med en gang. Det er ikke alle av oss som har rukket å spare opp en buffer, slik at man må vente med å kjøpe nytt til man har spart opp en viss sum. Denne sparingen tar lang tid og passer dårlig i 2016, hvor PC og mobiltelefon kanskje er de viktigste verktøyene vi bruker i løpet av en dag. Mange får ikke engang betalt regningene sine uten en PC eller mobiltelefon, og du bruker de kanskje aktivt i arbeidet ditt også. Leasy gir deg nytt av begge deler med noen enkle tastetrykk.

Mye for pengene

Hos Leasy kan du låne opptil hele 50.000 kroner, noe som passer utmerket hvis du skal flytte for deg selv og trenger å handle inn alt fra vaskemaskin til TV eller PC. Leasy tilbyr minst like mye som en helt vanlig elektronisk butikk, bare at de også finansierer innkjøpet ditt, med lave renter. Det betyr at du også får mye for pengene. Her kan du kjøpe alt fra nytt kamera, espressomaskin og støvsuger til iPad.

Kundeservice

Det beste med Leasy er at de i tillegg til å tilby kundeservice for lånet ditt, så tilbyr de også kundeservice hvis det er noe du lurer på angående produktet ditt. Dette betyr at de også kan reparere utstyret du har kjøpt hos Leasy, eller hjelper deg å komme i gang hvis noe er uklart. Som vi vet, det er ikke alle bruksanvisninger som er like enkle.

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Stengt
webb
Tele08 080
Mailinfo@leasy.no
AdresseL'easy
Postboks 6020
0601 Oslo

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Leasy tar en kredittsjekk på deg via Bisnode.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: 14-24 timer.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Leasy får du lånerente 9.48 - 21.60 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎