Sammenlign lån Långivere Klikklån

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Klikklån

Klikklån

Valgfri nedbetalingLån opptil 40 000 krSignere med BankID
Lånerente: 9,48 - 21,60%
Termingebyr: 45 kr Etableringsgebyr: 695 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Bisnode
Klikklån får 5 av 5
Annonselenke

Hvem er Klikklån?

Tenk om du bare var et klikk unna fra å kunne låne 40.000 kroner? Hos Klikklån er dette mulig!

Et klikk unna

Hos Klikklån kan du søke enkelt online om beløp opptil 40.000 kroner – og svar på søknaden får du med en gang. Du legger inn tall fra din personlige økonomi og etter rundt 2 minutter så foreligger svaret. På den tiden har altså Klikklån rukket å behandle lånet ditt, kredittsjekket deg og laget lånedokumenter, som du enkelt signerer ved hjelp av din BankID. Rentene starter fra 9,9 prosent og du kan selv velge nedbetalingstiden, som varierer fra 12 til 60 måneder. Lånet som har blitt innvilget er helt uten sikkerhet også, og det trengs ingen begrunnelse på hvorfor lånet blir tatt opp eller hva det skal brukes til.

Beregn månedsbeløpet nå

På hjemmesiden til Klikklån finnes det en brukervennlig lånekalkulator, som enkelt beregner hvor mye du må betale i måneden for det beløpet du trenger. Beløpet du kan låne starter på så lite som 10.000, men trenger du mer får du altså låne opptil 40.000 kroner. Den valgfrie avbetalingen er fleksibel og unik, for det er få som faktisk gir kundene dette valget i det hele tatt. Når søknaden er godkjent og du har signert avtalen med din BankID, blir pengene overført til din konto med en gang, slik at beregnet tid for at pengene er på din oppgitte konto er ca. 24 timer. Dette passer utmerket hvis du har noe som haster eller at du står oppe i en uforutsett krise.

Vilkår for lån

Alle som har fylt 20 år og som har vært norsk statsborger i minst to år kan søke om lån. Du må også ha en fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Det kreves heller ikke at du sender inn noen form for dokumentasjon, for alt beregnes automatisk.

Rangert Klikklån
3.0 star3.0 star3.0 star3.0 star3.0 star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har fast inntekt
  • Du har vært registrert i Folkeregisteret i Norge i minst 2 år
  • Du er ikke registrert med betalingsanmerkning

Klikklån tar en kredittsjekk på deg via Bisnode.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen med BankID overfører Klikklån pengene til din konto. Det skjer samme dag som lånet godkjennes, eller senest dagen etter.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Klikklån får du lånerente 9,48 - 21,60%

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.