Sammenlign lån Långivere Folkia

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Folkia

Folkia

Ingen skjulte kostnaderLån opptil 20 000 krSignere med BankID
Månedsrente: 2 - 7,83%
Termingebyr: 45 kr Etableringsgebyr: 350 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Bisnode
Folkia får 5 av 5
Annonselenke

Hvem er Folkia?

Trenger du et lite lån veldig raskt kan Folkia hjelpe deg. De tilbyr et lån som heter «folkefinans», som har kort behandlingstid og som er i størrelsesorden mellom 1.000 og 20.000 kroner. Det betyr hvis du har kommet opp i en uforutsett situasjon, kan Folkia hjelpe deg ut av problemet.

Enkelt og raskt

Som en av få utlånere på markedet gir Folkia deg svaret på skjermen allerede rett etter at du har levert inn søknaden din. Det betyr at lånesøknaden er enkel å fylle ut, men også at de gir deg et rekordraskt svar tilbake, uansett størrelsen på beløpet du søker om. Låner du opptil 20.000 kroner kan du også bruke pengene på akkurat det du ønsker uten å oppgi noen ting.

Ekspert på uforutsette hendelser

Hos Folkia vet de hvor lett det er å havne i uforutsette situasjoner. Derfor har de også blitt spesialister på akkurat slike enkle lån, som hjelper deg ut av små og store kriser der og da. Bilreparasjoner og tannlegetimer kan være akutte, og hvis du en dag skulle trenge penger raskt er Folkia der for å hjelpe deg. Mangler du penger til din drømmereise, så vil Folkia også hjelpe deg med å oppfylle reisedrømmen.

Sikkert og lave kostnader

Folkia tar selvfølgelig sikkerhet på alvor, derfor må alle kunder logge seg inn med BankID når de skal søke om et lån. Du får din personlige side, hvor du enkelt administrerer lånet ditt. Folkia har heller ingen skjulte kostnader med liten skrift, og er åpne om sine vilkår. Prisen de oppgir når du søker er den faste prisen du får på lånet, og denne inneholder alt fra etableringsgebyr, kostnaden for kredittopplysningen og da selvfølgelig renten også.

Folkia har kontorer både i Sverige, Danmark, Finland og Estland, i tillegg til Norge, og har blitt en ledende aktør i Skandinavia innenfor forbrukslån, med lave kostnader og rask saksbehandling.

 • Kundeservice

 • Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00
  Lørdag: Stengt
  Søndag: Stengt
 • https://folkia.no
 • 73 10 33 00
 • info@folkia.no

 • Folkia AS
  Kronprinsensgate 1
  0251 Oslo
Rangert Folkia
2.8 star2.8 star2.8 star2.8 star2.8 star2.8 star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

 • Du må ha fylt 20 år
 • Folkia gjør en individuell vurdering basert på innhentet kredittinformasjon

Folkia tar en kredittsjekk på deg via Bisnode.

Når får jeg pengene?

Før klokken 13:00

Pengene overføres til din bankkonto samme dag senest kl 17:00.

Etter klokken 13:00

Pengene overføres til din bankkonto neste bankdag senest kl 17:00.