Sammenlign lån Långivere Ferratum Bank

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Ferratum Bank

Ferratum Bank

Lån opptil 20 000 kr
Ferratum Fleksikreditt | Månedsrente: 8,5% Uttaksavgift: 12,5% Øvrige kostnader: 0 kr
Ferratum Ekspresskreditt | Termingebyr: kr Etableringsgebyr: kr Søknadsgebyr: kr
Kredittsjekk:
Ferratum får 5 av 5
Annonselenke

Hvem er Ferratum Bank?

Ekspresskreditt – lånet som passer perfekt til navnet. Søknaden og lånet blir behandlet og utbetalt super-raskt. Det er Ferratum Bank som er utlåneren av såkalte mikrolån. Fra du har fylt ut søknaden din tar det vanligvis 10 minutter før du får svar om lånesøknaden din har blitt innvilget.

Nyhet! Søk kassekreditt hos Ferratum - Fleksikreditt. Lån inntil 20 000 kr, fleksible uttak og tilbakebetal i eget tempo. Nedbetalingstiden opp til 12 måneder. Ferratum Credit har en uttaksavgift på 12,5 % av uttaksbeløpet og en månedsrente på 8,5 % av den totale gjelden.

Hva er et mikrolån?

Du har kanskje hørt begrepet mikrolån tidligere, men kanskje ikke fått helt med deg hva dette er. Et mikrolån fra Ekspresskredit er i størrelsesorden fra 1000 opp til 6000 kroner og nedbetalingstiden 30 dager. Alt går altså i ekspress-fart, også nedbetalingen på lånet. Dette produktet passer deg som trenger penger nå og som vet at inntekten er på vei, slik at du også kan betale tilbake det du skylder. Hva du bruker pengene på er helt opp til deg, men det vanligste et slikt lån blir brukt på er uforutsette utgifter som et kostbart tannlegebesøk og andre ting som trengs å ordnes raskt. Mangler du penger til en ferietur og vet at du får lønn innen 30 dager, så er dette også et utmerket tilbud.

Pengene blir overført i løpet av 10 minutter

Hvis du er datakyndig og rask til å fylle ut søknadsskjemaet fra hjemmesiden til Ekspresskredit og samtidig har all infoen som trengs for å behandle søknaden din på plass foran deg, tar det utrolig nok bare 10 minutter fra du starter å fylle ut søknaden til du får melding om at pengene har blitt overført. Er dette Norges raskeste lån? Hjemmesiden er oversiktlig og god, og selskapet har lang erfaring med ulike utlån. Skulle du også ha noen spørsmål før du sender inn søknaden din, så har de kundeservice som er aktive mellom 09 og 17, hver ukedag. Et mikrolån er et effektivt og kortsiktig lån, for deg som er på farta!

Rangert Ferratum
 star star star star star

Vanlige spørsmål

Hvor mye kan jeg låne?

Laveste lånebeløp er 1000 kr og høyeste lånebeløp er 20 000 kr.

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt år

Ferratum Bank tar en kredittsjekk på deg via .

Når får jeg pengene?