Annonselenke

Ferratum

Ferratum Fleksikreditt
Lånebeløp1000 - 6000 kr
Løptid1 - 1 år
Rente162.00 - 486.00 %
KredittsjekkBisnode
Etableringsgerbyr0 KR
Terminsgebyr 0 KR

Eks. eff. rente: 258,02 % - 20.000,- o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40%, Totalt: 33 550,-

Utbetaling på dagenLån opptil 6000 krGebyrfri betalingsutsettelse
Annonselenke

Hvem er Ferratum Bank?

Ekspresskreditt – lånet som passer perfekt til navnet. Søknaden og lånet blir behandlet og utbetalt super-raskt. Det er Ferratum Bank som er utlåneren av såkalte mikrolån. Fra du har fylt ut søknaden din tar det vanligvis 10 minutter før du får svar om lånesøknaden din har blitt innvilget.

Nyhet! Søk kassekreditt hos Ferratum - Fleksikreditt. Lån inntil 20 000 kr, fleksible uttak og tilbakebetal i eget tempo. Nedbetalingstiden opp til 12 måneder. Ferratum Credit har en uttaksavgift på 12,5 % av uttaksbeløpet og en månedsrente på 8,5 % av den totale gjelden.

Hva er et mikrolån?

Du har kanskje hørt begrepet mikrolån tidligere, men kanskje ikke fått helt med deg hva dette er. Et mikrolån fra Ekspresskredit er i størrelsesorden fra 1000 opp til 6000 kroner og nedbetalingstiden 30 dager. Alt går altså i ekspress-fart, også nedbetalingen på lånet. Dette produktet passer deg som trenger penger nå og som vet at inntekten er på vei, slik at du også kan betale tilbake det du skylder. Hva du bruker pengene på er helt opp til deg, men det vanligste et slikt lån blir brukt på er uforutsette utgifter som et kostbart tannlegebesøk og andre ting som trengs å ordnes raskt. Mangler du penger til en ferietur og vet at du får lønn innen 30 dager, så er dette også et utmerket tilbud.

Pengene blir overført i løpet av 10 minutter

Hvis du er datakyndig og rask til å fylle ut søknadsskjemaet fra hjemmesiden til Ekspresskredit og samtidig har all infoen som trengs for å behandle søknaden din på plass foran deg, tar det utrolig nok bare 10 minutter fra du starter å fylle ut søknaden til du får melding om at pengene har blitt overført. Er dette Norges raskeste lån? Hjemmesiden er oversiktlig og god, og selskapet har lang erfaring med ulike utlån. Skulle du også ha noen spørsmål før du sender inn søknaden din, så har de kundeservice som er aktive mellom 09 og 17, hver ukedag. Et mikrolån er et effektivt og kortsiktig lån, for deg som er på farta!

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
webb
Tele800 69 580
Mailkundeservice@ferratumbank.no
AdresseFerratum Bank Limited
Tagliaferro Business Centre
Level 6, 14 High Street
1551 Sliema, MALTA

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Ferratum Fleksikreditt tar en kredittsjekk på deg via Bisnode.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: I mange tillfeller samme dag.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Ferratum Fleksikreditt får du lånerente 162.00 - 486.00 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎