Sammenlign lån Långivere CompareKing

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

CompareKing

CompareKing

Tilbud fra flere bankerLån opptil 500 000 krSignere med BankID
Lånerente: 6,99 - 24,40%
Termingebyr: 0-70 kr Etableringsgebyr: 0-950 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Bisnode, Creditsa
CompareKing får 3 av 5
Annonselenke

Hvem er CompareKing?

Er du på jakt etter et raskt lån og ønsker å få de beste vilkårene, er Compareking det du leter etter. På få minutter kan du fylle ut en søknad, sende inn tallene for din personlige økonomi og Compareking gjør resten av jobben for deg. Dette er nemlig en låneformidler, som sender søknaden din videre slik at bankene kan konkurrere om å få akkurat deg som kunde.

Helt gratis sammenligning

Mange har den oppfatningen at å bruke en låneformidler er dyrt eller at de tar et gebyr for din lånesøknad. Dette gjelder ikke hos Compareking, for søknaden er både gratis og uforpliktende. Dette gjelder også alle lånene de formidler, uansett om det er boliglån eller mindre forbrukslån. Vilkårene hos Compareking er derfor noen av de aller beste på markedet. Et lån gjennom Compareking passer utmerket også for deg som lenge har tenkt på en refinansiering for å bedre vilkårene på lån du har fra før. Hvem ønsker vel ikke lavere utgifter hver måned?

Lån til hva du vil

Selv om Compareking både formidler bil- og boliglån tilbyr de også lån til akkurat hva du ønsker. De har nemlig inngått samarbeid med flere utlånere, slik at din søknad blir sendt til den som passer ditt behov. Søker du om et forbrukslån, så vil neppe spørsmålet om hva du skal bruke pengene til engang komme opp. Det betyr at du kan søke om akkurat hva du vil, helt uten sikkerhet også.

Lån for deg med betalingsanmerkninger

Compareking har partnere som tilbyr lån selv om du har betalingsanmerkninger eller gjeld til Namsmannen. Som du kanskje vet blir de som har anmerkninger som regel avvist av de tradisjonelle bankene, men fyller du ut søknaden riktig kan altså Compareking hjelpe deg med økonomiske problemer, takket være et meget godt samarbeid med et rikt utvalg av utlånere.

Rangert CompareKing
2.3 star2.3 star2.3 star2.3 star2.3 star2.3 star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt 20 år
  • Du må være norsk statsborger
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker
  • Har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt

CompareKing tar en kredittsjekk på deg via Bisnode, Creditsa.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen 1-5 virkedager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos CompareKing får du lånerente 6,99 - 24,40%

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.