Sammenlign lån Långivere AXO Finans

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

AXO Finans

AXO Finans

Tilbud fra flere bankerLån opptil 500 000 krSignere med BankID
Lånerente: 6,39 - 21,95%
Termingebyr: 0-70 kr Etableringsgebyr: 0-950 kr Søknadsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Experian
AXO Finans får 3 av 5
Annonselenke

Hvem er AXO Finans?

AXO finans har vært en kjent finansaktør i mange år allerede, men det er først de senere årene de virkelig har blitt synlige her i Norge. AXO har blitt en av Sveriges største låneformidlere, men har nå opparbeidet seg god kompetanse her i Norge og står klare til å hjelpe deg til å finne et lån som passer din økonomi. AXO finans sender din lånesøknad til 10 norske aktører og sender deg det beste tilbudet som kommer tilbake. Enkelt og greit!

Slik fungerer det!

Det geniale med å bruke en låneformidler er at du kun trenger å levere inn én søknad, som igjen sendes videre av AXO til sine samarbeidspartnere. AXO har gode vilkår hos kjente og store banker, og kan faktisk komme opp med tilbud som du ikke hadde fått hvis du hadde henvendt deg til aktøren på egenhånd. En annen fordel er at AXO tar seg av all kommunikasjon, slik at du sparer både tid og penger. Skal du søke lån, gå da inn på Axos hjemmeside og fyll inn de feltene som kreves for å behandle søknaden. Innen kort tid vil de første tilbudene komme tilbake og AXO vil så legge frem det tilbudet som er best for deg. Denne tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende.

Refinansiering av smålån

Det å komme til en tradisjonell bank og spørre om å få refinansiert smålån er ikke alltid like populært. Dette vet AXO og har derfor gode avtaler med sine samarbeidspartnere for akkurat slike refinansieringslån. De tar seg av dette arbeidet og holder kontakten med deg i tilfelle det er noe du lurer på underveis. AXO har også en kundeservice som er åpen alle hverdager.

AXO samarbeider med noen av landets største banker og tilbyr lån uten sikkerhet fra 10.000 og opp til 500.000 kroner.

Rangert Axo Finans
2.6 star2.6 star2.6 star2.6 star2.6 star2.6 star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt 23 år
  • Du må ha en fast inntekt
  • Ikke ha løpende inkasso eller betalingsanmerkning

AXO Finans tar en kredittsjekk på deg via Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen 1-5 virkedager.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos AXO Finans får du lånerente 6,39 - 21,95%

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.