Annonselenke

Aconto

Aconto
Lånebeløp15000 - 500000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente6.99 - 26.90 %
KredittsjekkBisnode, Experian
Etableringsgerbyr950 KR
Terminsgebyr 70 KR

Eks. eff. rente: 14 % - 65 000,- o/5 år, Totalt: 89 093,-

Tilbud fra flere bankerLån opptil 500000 krSignere med BankID
Annonselenke

Hvem er Aconto?

Aconto Capital ble startet 2003 og representerer 6 banker som er ledende innen forbrukslån i Norge. Vi består av 10 saksbehandlere som aktivt jobber tett med våre banker for hver eneste søknad. Innen 4 timer fra du har sendt lånesøknaden har vi mottatt tilbud fra våre samarbeidsbanker.

Hvordan jobber vi?

Trenger du et akutt smålån, altså en mindre sum raskt inn på konto, kan et smålån løse problemet ditt raskt og enkelt. Trenger du et større lån eller ønsker å refinansiere smålån eller kredittkort, kan det lønne seg å søke om forbrukslån. Aconto er en av de største aktørene i Norge på forbrukslån og dette gjør det intressant for bankene å samarbeide med oss og gi våre kunder fordelaktige lån.

Aconto Capital henter inn flere tilbud fra ledende bankene innen forbrukslån. Dette tar ikke lengre tid, men kan utgjøre store prisforskjeller for deg som lånetaker. Er du over 21 år, har fast inntekt på over 200 000 kr og ikke har betalingsanmerkninger kan du sende en lånesøknad til oss. Vi krever ikke pant, så du trenger ikke være hus- eller bileier for å kunne låne hos oss.

Etter at vi har mottatt lånesøknaden din tar vi kontakt umiddelbart med våre samarbeidsbanker. Disse forplikter seg til strenge tidsfrister så du kan motta alle tilbudene innen fire timer. Lånerenten varierer utifra lånebeløp og kredittvurdering men våre tjenester er helt kostnadsfrie for våre kunder. Pengene kan du ha på kontoen din allerede neste dag. Og ønsker du innfri lånet raskere enn avtalt kan du gjøre dette når du vil, uten kostnader.

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
webb
Tele05005
Mailpost@aconto.no
AdresseAconto.no AS
Stortingsgata 4
0158 Oslo

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Aconto tar en kredittsjekk på deg via Bisnode, Experian.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: Tidligste neste dag.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Aconto får du lånerente 6.99 - 26.90 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎