Annonselenke

yA Bank

yA Bank
Lånebeløp0 - 100000 kr
Løptid50 - år
Rente1.73 - 0.00 %
KredittsjekkInformasjon mangler
Etableringsgerbyr KR
Terminsgebyr 0 KR

Eks. eff. rente: 22,9 % - 15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 744,-.

Gjeldsulykkesforsikring100000Lån opptil krGode rabatter
Annonselenke

Hvem er yA Bank?

yA Bank har blitt kåret til norgesmester i Bank NM hele 8 ganger på rad og har som mål å gjøre din lånesøknad så enkel og trygg som mulig. At lånene fra yA Bank også er billige er en stor fordel. yA Bank låner i dag ut beløp helt opptil 500.000 kroner, helt uten sikkerhet.

Fyller 10 år

At en finansaktør har klart seg gjennom 10 år er en flott prestasjon, spesielt med tanke på at yA Bank startet opp i 2006 og har vært gjennom både nasjonale og internasjonale bank- og finanskriser. De har virkelig klart mesterstykket og kommet seg gjennom, selv om flere konkurrenter har måttet stenge dørene sine. En slik prestasjon står det virkelig respekt av. Så la oss derfor ta en titt på hvorfor kundene velger yA Bank gang på gang? Noe helt spesielt må det da være!

Hva er hemmeligheten?

Mange aktører tenker stort. Det er vel og bra, bare så lenge det ikke går ut over produktene. Hos yA Bank har man helt siden oppstarten både tenkt stort og fordypet og spesialisert seg i låneproduktene. I dag er yA Bank spesialister både på kredittkort og ulike lån til lave renter. Boliglån tilbyr de ikke, og dette er nok også grunnen til suksessen. De har satt seg mål om å være din bank nummer to, altså banken du foretrekker utenom boliglånet. Det har de også klart med en stor margin. Spesielt har det gebyrfrie kredittkortet blitt populært. Kortet har en ramme på opptil 100.000 kroner og har hele 50 dagers kreditt. Ikke rart dette kortet har blitt kåret til landets beste mange år på rad nå. Hemmeligheten til yA Bank har altså vært enkle og få produkter, og de har blitt best på akkurat disse.

I tillegg til forbrukslån og kredittkort tilbyr yA Bank oppussingslån, caravanlån, MC lån, båtlån og billån – slik at du kan oppfylle dine drømmer.

Kundeservice

åpen
webb
Tele
Mail
Adresse

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: .

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos yA Bank får du lånerente 1.73 - 0.00 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎