Sammenlign lån Långivere Frogtail

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Frogtail

Frogtail

Lånerente:
Termingebyr: kr Etableringsgebyr: kr Søknadsgebyr: kr
Kredittsjekk:
Frogtail får 5 av 5
Annonselenke

Hvem er Frogtail?

Frogtail ønsker å skille seg ut fra mengden av kjedelige utlånere. De tenker annerledes og ønsker å hjelpe deg hvis du trenger penger raskt, opptil 50.000 kroner. Svaret får du etter kun 5 minutter og pengene er på konto innen 24 timer!

Enkelt å søke hos Frogtail

Det å søke om lån skal være enkelt og ta kort tid. Hos Frogtail får du svar innen få minutter fra du startet å fylle inn søknaden. Er du rask på tastaturet klarer du å fylle inn det du trenger i løpet av to minutter. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn ditt mobilnummer, deretter en engangskode som sendes deg personlig. Er du helt ny kunde må du også ha klar din BankID, for å verifisere hvem du er på en sikker måte. Dette er trygt, enkelt og raskt. Det er helt gratis og uforpliktende å søke. Ombestemmer du deg underveis, kan du også takke nei til låneavtalen du mottar. Godkjenner du, er pengene på vei med en gang du trykker på ferdig-knappen.

Bruk pengene fornuftig

Mangler du penger til noe viktig, og trenger de raskt, er et lån fra Frogtail et utmerket valg. For eksempel brukes lånene fra Frogtail til alt fra depositum til å dekke uforutsette utgifter. Mangler du penger til en ferietur du lenge har drømt om, så kommer 50.000 sikkert godt med til et slikt formål også. Det er ingen som spør deg om hva pengene skal brukes til, men du oppfordres til å bruke de til fornuftige ting. Du bestemmer helt selv hva dette er.

Personlig rente

Ikke alle forbrukslån er synonymt med høye renter. Hos Frogtail kan du få en helt personlig rente, for rentesatsen kan settes etter hvor god din personlige økonomi er. Kan du vise til å ha tjent gode penger over en lengre periode og har lite lån fra før, så settes renten så lavt som mulig.

Rangert Frogtail
 star star star star star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt år

tar en kredittsjekk på deg via .

Når får jeg pengene?

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos får du lånerente

Hvor stor blir månedskostnaden?

.