Annonselenke

BankNord

Lånebeløp - kr
Løptid - år
RenteMax %
KredittsjekkInformasjon mangler
Etableringsgerbyr KR
Terminsgebyr KR

Eks. eff. rente: % -

Annonselenke

Hvem er Bank Nord?

BankNord reklamerer med at de er en de største anbudstjenestene i Norge, og at de har vært det siden 2013. Denne tjenesten leveres av Vidi AS, og i samarbeid med Telefinans AS.

Forbrukslån og refinansiering

BankNord tilbyr forbrukslån eller refinansiering fra 5000 – 500.000, og du kan enkelt oppgi ønsket beløp på deres forside. Her kan du også velge hvor lenge du ønsker at lånet skal løpe – alt fra 6 måneder til 15 år. Lånekalkulatoren på hjemmesiden tar utgangspunkt i en gjennomsnittsrente på 11 % for å gi et priseksempel.

Du kan søke om refinansiering, men dette kan du gjøre ved å ta opp et nytt forbrukslån. Du kan også søke om et smålån. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en enkelt lånesøknad, så vil denne bli videreformidlet til 12 ulike banker slik at du kan flere ulike tilbud, og velge det som passer best og som tilbyr den beste renten.

Flytende rente

Den effektive renten på lånet er vanligvis på 7 % - 15 %, men denne er flytende. De oppgir også at den er påvirket av styringsrenten, slik de fleste andre tjenester som tilbyr lån er.

Hjemmesiden

Du kan søke om lån enkelt og raskt på deres hjemmeside, og det spiller ingen rolle om du søker her eller på den aktuelle bankens hjemmeside. Du vil få det samme gode tilbudet, og du vil få det like raskt. Informasjon om hvordan du kan kontakte BankNord er godt synlig nederst på siden, så det er lett å vite hvor du skal henvende deg ved eventuelle spørsmål eller problemer.

Uforpliktende søknad og gode tilbud

Du forplikter deg ikke til noe ved å benytte deg av tjenesten som tilbys av BankNord, og du velger selv om du vil takke ja til eventuelle tilbud. Dersom noe i søknaden er uklart, så kan banken ringe søkeren for å oppklare eventuelle forhold. Lånet kan brukes til akkurat hva du selv måtte ønske, og du kan låne penger uten sikkerhet om du er villig til å få litt høyere rente. Dersom du har noen betalingsanmerkninger så kan du fortsatt få lån, men da må du stille egen bolig som sikkerhet.

Kundeservice

åpen
webb
Tele
Mail
Adresse

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: .

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos får du lånerente max %

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎