Sammenlign lån Långivere Real Finans

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Real Finans

Real Finans

Lånerente:
Termingebyr: kr Etableringsgebyr: kr Søknadsgebyr: kr
Kredittsjekk:
Real Finans får 3 av 5
Annonselenke

Hvem er Real Finans?

Hvis du ønsker de beste vilkårene og betingelsene når du skal ut på lånemarkedet, bør du absolutt vurdere en låneformidler. Real Finans innhenter tilbud fra flere aktører og du trenger kun å sende inn en søknad – Real Finans tar seg av resten. Resultatet kan bli at lånebeløpet blir høyere og kostnadene lavere, enn om du gjorde jobben selv. Det beste av alt er at du også nå har spart masse tid og energi, sammen med mye penger.

Lån fra 5.000 til 500.000 kroner

Real Finans har inngått samarbeid med de bankene og utlånerne de selv mener gir de beste vilkårene på forbrukslån per dags dato. Dette kommer deg som kunde til gode, for om du ikke skulle få gode vilkår da, etter at disse aktørene har konkurrert om deg, så vil du neppe få bedre vilkår noe annet sted. Pengene du låner gjennom Real Finans kan brukes til å refinansiere og samle flere lån eller du kan bruke de på oppussing, eller en etterlengtet ferietur. Hva du bruker de til er helt opp til deg. Du kan søke om lån fra 5.000 og opp til hele 500.000 kroner gjennom Real Finans.

Lån til deg med betalingsanmerkning

Selv om de fleste tradisjonelle bankene nekter lån til de med betalingsanmerkninger, så har RealFinans også funnet de som åpner opp for å refinansiere inkassokrav. Dette gjøres ved at man refinansierer lån gjennom spesialister, ved å ta pant i fast eiendom. På denne måten kan man altså bli kvitt de betalingsanmerkningene man har og få orden på økonomien sin. Real Finans gir deg gjerne mer informasjon om denne type lån med sikkerhet i fast eiendom og hvordan du blir kvitt inkassogjeld.

Real Finans formidler store og små lån etter hva du har behov for og sender ut søknaden din til flere aktører, slik at du behøver å fylle inn søknaden kun en gang.

Rangert Real Finans
 star star star star star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt år

tar en kredittsjekk på deg via .

Når får jeg pengene?

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos får du lånerente

Hvor stor blir månedskostnaden?

.