Annonselenke

Loan.no

Lånebeløp - kr
Løptid - år
RenteMax %
KredittsjekkInformasjon mangler
Etableringsgerbyr KR
Terminsgebyr KR

Eks. eff. rente: % -

Annonselenke

Hvem er Loan.no?

Loan.no eies av den norskregistrerte virksomheten Firsborn IVS, en ledende virksomhet innen formidling av norske forbrukslån og samarbeider med Ekspres Bank som tilbyr lån uten sikkerhet. Loan.no drives av visjonen at nettbaserte forbrukslån i Norge skal være konkurransedyktige og gjennomskuelige. Vi formidler derfor de beste forbrukslånene til deg som akutt behøver låne penger.

Når du søker via Loan.no får du svar på skjermen med det samme, og det er helt gratis og uforpliktende å søke. Du kan låne fra 5000 kr opp til 350 000 kr. Renten fastsettes av banken utifra deres til enhver tid gjeldende rentesatser, og hvor mye rente du vil få kommer an på dette samt kredittvurderingen av deg. Låneexempel: Eksempelrente 13,49%. Effektiv rente 16,6%, 65 000 kr, 0/5 år, etableringsgebyr 950 kr. Totalt 93 730 kr. Renten går fra 6.99% ti 16.99%.

For å låne penger via Loan.no stiller vi kravene til deg som lånetaker etter hvor stor sum du skal låne. Et lite lån fra 5000 til 50 000 kr må du ha fyllt 20 år, ha en bruttoinntekt på minst 200 000 i året, og ikke ha noen betalingsanmerkninger. For et stort lån fra 5000 til 350 000 kr må du ha fyllt 23 år, ha en bruttoinntekt på 300 000 kr og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Selv om du skriver under låneavtalen har du alltid 14 dagers angrerett fra og med at du mottar pengene på konto. Du betaler ingen gebyr for å ta i bruk angreretten på lånet, men du må regne med å betale en dagsrente for den tiden du har hatt pengene på kontoen din. Denne dagrenten vil fremgå i din låneavtale.

Kundeservice

åpen
webb
Tele
Mail
Adresse

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: .

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos får du lånerente max %

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎