Annonselenke

Komplett Bank

Komplett Bank
Lånebeløp10000 - 500000 kr
Løptid1 - 15 år
Rente7.90 - 19.90 %
KredittsjekkBisnode
Etableringsgerbyr490 KR
Terminsgebyr 35 KR

Eks. eff. rente: 16,9 % - 65 000,- o/5 år, Totalt: 94 333,-

Lån uten krav til sikkerhetLån opptil 500000 krSignere med BankID
Annonselenke

Hvem er Komplett Bank?

Komplett bank tilbyr en låneramme opptil hele 400.000, som du kan bruke når du vil og på hva du vil. Du betaler bare rente på det du bruker. Resten av rammen står klar til å brukes når du trenger det. Komplett bank er altså den komplette banken, og har en av landets beste og mest fleksible løsninger på lån.

Hva er et rammelån?

Et rammelån fungerer som et kredittkort, hvor du bruker kreditten du har blitt tildelt akkurat når det skulle passe deg. Det er bare at rammelånet har en mye lavere rente enn et kredittkort, også er jo beløpet du får tilgjengelig mye høyere også. Et rammelån uten sikkerhet er et av de mest fleksible lånene du kan ta, for det er du som blir din egen banksjef.

Spennende produktspekter

I tillegg til hovedproduktet, som da er rammelånet, tilbyr også Komplett bank flere produkter – for eksempel et helt gebyrfritt Mastercard, som passer ypperlig for netthandel. Kortet inkluderer også forsikring, som kommer godt med når du skal ut å reise. Forsikringen gjelder hvis du bestiller reisen med kortet. I tillegg til et av de beste kredittkortene på markedet får du også tilgang til en meget god sparekonto, som knuser de tradisjonelle bankene på innskuddsrente.

Frihet under ansvar

Få finansaktører gir kundene sine så stor frihet som Komplett bank. Med et rammelån kan du selv bestemme hvor mye du tar ut til enhver tid, men også hvor mye du ønsker å betale tilbake hver måned. Det eneste de krever er at du betaler et minimumsbeløp som består av renter og gebyrer. Slik blir du din egen banksjef og regulerer økonomien etter din egen inntekt gjennom hele året. Dette kalles frihet og ansvar!

Kundeservice

åpenMandag - Fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
webb
Tele21 00 74 50
Mailkundeservice@komplettbank.no
AdresseKomplett Bank ASA
Postboks 448
1327 Lysaker

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

Komplett Bank tar en kredittsjekk på deg via Bisnode.

Når får jeg pengene?

Når du har skrevet under på låneavtalen overfører banken pengene til din konto. Hvis alt er i orden utbetales pengene innen: I mange tillfeller samme dag.

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos Komplett Bank får du lånerente 7.90 - 19.90 %.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Ditt endelige månedsbeløp og renten kan variere basert på en kredittscore.

‣︎