Sammenlign lån Långivere Ikano Bank

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Ikano Bank

Ikano Bank

Lånerente:
Termingebyr: kr Etableringsgebyr: kr Søknadsgebyr: kr
Kredittsjekk:
Ikano Bank får 3 av 5
Annonselenke

Hvem er Ikano Bank?

Ikano Bank er eid av Ikeas grunnlegger og hvis du har besøkt Ikea noen gang har du med stor sannsynlighet også sett navnet Ikano. I dag er dette en fullverdig bank, med både låne- og spareprodukter. Hos Ikano kan du låne opptil 300.000 kroner med lav rente, helt uten sikkerhet, men også spare pengene dine med en rente som er mye høyere enn de store kjente bankene her i landet.

Bankens historie

Det hele startet med å gi kreditt til kunder som handlet hos større varehus, som Ikea. Ettersom produktene ofte var dyrere enn hva folk flest hadde råd til, så ble det også en etterspørsel etter kreditt som kunne løse betalingsproblemet. Dette la grunnlaget for hele Ikano Bank, som i dag er eid av Ikeas grunnlegger og som igjen har vokst seg til en av Skandinavias største utlånere. Med en lang historie som strekker seg tilbake helt til 1943 og detaljhandel, vet Ikano hva kundene forlanger også i 2016 – derfor er også vilkårene til Ikano noen av de aller beste på markedet. Sammenlign derfor alltid ditt lån med hva Ikano har å tilby.

Spesialister på handlekontoer

Handlekontoer eller kreditt i butikker har eksistert nesten like lenge som de aller første butikkene. Ikano ble i sin tid opprettet for å gi Ikeas kunder kreditt, slik at husstander kunne fordele utgiftene sine utover hele året og ikke måtte behøve å tømme sparekontoen sin på et enkelt innkjøp. En slik handlekonto kan man få hos Ikea også i dag, og alle som besøker Ikea får tilbud om dette. Besøker du Ikanos og Ikeas hjemmeside, kan du søke om en slik handlekonto allerede i dag og starte handlingen hjemmefra på nett.

Hos Ikano kan du få lån fra 25.000 og helt opp til 300.000 kroner med gode betingelser. De tilbyr også gebyrfrie kredittkort, som er meget gunstige å bruke på netthandel, ettersom det følger med en forsikring på alt du da kjøper på nett med kortet.

Rangert Ikano Bank
 star star star star star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt år

tar en kredittsjekk på deg via .

Når får jeg pengene?

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos får du lånerente

Hvor stor blir månedskostnaden?

.