Sammenlign lån Långivere Easybank

Sammenlign smålån og forbrukslån og finn det beste lånet

Easybank

Easybank

Lånerente:
Termingebyr: kr Etableringsgebyr: kr Søknadsgebyr: kr
Kredittsjekk:
Easybank får 4 av 5
Annonselenke

Hvem er Easybank?

EasyBank er en bank som leverer en rekke tjenester til sine kunder, og de er et trygt alternativ dersom du ønsker å åpne en ny konto eller ta opp lån direkte. De har en lisens fra Finanstilsynet, og er medlem av Bankens sikringsfond slik at du kan kjenne deg trygg når du benytter deg av deres tjenester.

Forbrukslån og refinansiering

Easybank tilbyr sine kunder muligheten til å ta opp både forbrukslån og refinansiere eksisterende lån eller gjeld. De tilbyr boliglån og refinansiering fra 10.000 - 500.000. Du kan betale ned lånene i ditt eget tempo, og du kan bruke alt fra 1 - 15 år. De har avdragsfrihet på forbrukslån og refinansiering i opptil 5 år. De tilbyr en rente fra 7,49 %.

Billån

Hos EasyBank kan du søke om billån fra 50.000 - 750.000, og du kan velge om du vil ta opp et sikret eller usikret billån. Dersom du velger å ta opp et sikret billån, tar de pant i bilen og forsikrer den med kaskoforsikring. Ved valg av dette alternativet, så ligger den nominelle renten på 4,49 % og oppover. Du kan også velge å ta opp et kaskofritt billån, men da vil renten ligge litt høyere, fra 7,49 % og oppover.

Vilkår for å søke

For å søke lån hos EasyBank så må du være norsk statsborger, ikke ha noen betalingsanmerkninger, og kunne fremlegge ligningshistorikk på minst 3 år. Du må være over 23 år for å søke om forbrukslån og refinansiering, og over 20 år for å søke om billån.

Sparekonto

Dersom du er over 18 år og har et norsk personnummer, så kan du åpne en sparekonto hos EasyBank. Ifølge hjemmesiden deres så kan denne klassifiseres som en høyrentekonto, men renten varierer avhengig av den sparte summen. Eksempelvis så ligger renten på 1,8 % opptil 2.000.000. Du kan også gjøre så mange uttak du vil, og det er ingen gebyrer.

Trygt og enkelt

EasyBank er en sikker bank som du kan kjenne deg trygg på å bruke, og alt er sikret med bank-ID. De har kontaktinformasjon lett tilgjengelig på sin hjemmeside dersom du skulle ha spørsmål eller møte på problemer.

Rangert Easybank
 star star star star star

Vanlige spørsmål

Hva er kravene for å få lån?

  • Du må ha fylt år

tar en kredittsjekk på deg via .

Når får jeg pengene?

Hvilken rente får jeg?

Det er de individuelle långiverne som setter renta på lånene de tilbyr. Hos får du lånerente

Hvor stor blir månedskostnaden?

.